Wie zijn wij ?

De Wijs Maaltijden is een familie bedrijf, dat zich sinds 1999 richt op het bereiden en bezorgen van kant & klaar maaltijden bij particulieren en zorginstellingen.

Vanuit onze modern uitgeruste productiekeuken in ’s-Gravenzande worden alle werkzaamheden gecoördineerd. We ontvangen hier ook dagelijks de verse producten waarmee onze koks het eten bereiden. Volgens de laatste regels worden alle maaltijden hygiënisch verpakt en gekoeld of ingevroren.

Koelvers

Bij ons heeft u de keuze om uw maaltijden koelvers of vriesvers te laten bezorgen. De koelverse maaltijden worden per twee bezorgd op maandag, woensdag & vrijdag. De vriesverse maaltijden worden één keer per week bezorgd per vijf of zeven.

Menulijst

Elke twee weken is er een nieuwe menulijst die u van onze bezorger bij het leveren van de maaltijden krijgt. Nadat u de lijst heeft ingevuld, kunt u de menulijst de volgende levering aan de bezorger meegeven.

Bereiding

Al onze maaltijden kunnen tussen de 9 en 11 minuten opgewarmd worden. Dit doet u op op de hoogste stand van uw magnetron, u hoeft alleen alleen een paar gaatjes in de folie te prikken.

Gratis proefmaaltijd aanvragen!

Geinterreseerd in onze maaltijden? u kunt eenmallig een gratis maaltijd bestellen, dit kan een maaltijd zijn die bestaat uit aardappels, groente en vlees of een pasta maaltijd. Om de gratis maaltijd te bestellen vult u het formulier hiernaast in.

Op donderdagen kunt u proefmaaltijden telefonisch aanvragen via 0174 - 420 379